середу, 13 жовтня 2021 р.

Всеукраїнська дистанційна олімпіада "Всеосвіта Осінь 2021"

    Шкільна всеукраїнська рекордна дистанційна олімпіада від «Всеосвіти» – це унікальна можливість не лише цікаво й легко перевірити свої знання, але й потрапити до книги рекордів України. 🇺🇦 Олімпіада з української мови цьогоріч проходитиме в III етапи. Абсолютний переможець всіх етапів отримає персоналізовані відзнаки, стане учасником стипендіальної програми від «Всеосвіти» та закарбує своє ім'я в історії як перший переможець триетапної Всеукраїнської дистанційної олімпіади. 
    Зареєструватись на олімпіаду: https://vseosvita.ua/olympiad/s27 
🔔Будь ласка, поширюйте інформацію про олімпіаду серед друзів та у соцмережах, а також розказуйте колегам і знайомим про спільне встановлення всеукраїнського рекорду. 
Що варто знати про олімпіаду «Всеосвіта-Осінь 2021» 
💙 Олімпіада з української мови безкоштовна і складається з трьох етапів, проходження яких, без сумніву, принесе кожному учню безліч задоволення. У I етапі зможуть взяти участь всі охочі – і вони автоматично долучаться до встановлення всеукраїнського рекорду. 
💛 Абсолютний переможець всіх етапів отримає приємний приз: щомісячну стипендію від «Всеосвіти» у розмірі 1 000 грн до кінця навчального року. 
💙 До проходження доступні ще 30 олімпіад з різних шкільних предметів та для дошкільнят. 
💛 50 класів, що візьмуть участь в розіграші, отримають набір з 12 плакатів «Природа України» https://vseosvita.ua/olympiad/s27d/top 
💙 Всі учасники гарантовано отримають електронний подарунок та унікальні нагородні документи.

Немає коментарів:

Дописати коментар